Термaлен монокуляр iRay EYE III EH35 640X512 25mK NETD

3 899,00 лв.
  • Марка: IRAY
  • Кат. номер: EH35
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Характеристики на продукта

  • Високопроизводителен  640x512 sub 25mk NETD сензор на превъзходна цена.
  • 35 mm обектив за широко зрително поле за сканиране на гористи районни и на големи площи.
  • До 1800 м откриване.
  • 1440x1080 HD AMOLED дисплей.
  • 2x до 8x променливо увеличение.

Лесна употреба

 

Дизайн на скрол колело

iRay EYE III EH35 използва колело за превъртане. „Завъртане + натискане надолу“ може да изпълнява повечето от операциите, извършвани от традиционните бутони, за да постигне ефективно ловуване.

С „Завъртане + натискане надолу“ можете да влезете в режим на готовност или да постигнете изключване след затваряне на капака на обектива, за да избегнете загуба на енергия.

1.png 

 

Cool/Warm Mage Hue

Потребителите могат да се насладят на визуално по-ясно качество на изображението с богати детайли, подчертаване на цели под хладен нюанс, докато топлият нюанс получава по-меко изображение, избягвайки зрителната умора, причинена от дългото гледане.

2.png

Удобно покривало за очи

Удобното покритие за очи гарантира, че няма да безпокоите целта си през нощта от изтичане на светлина. Освен това пасва идеално на очите ви за удобно гледане.

3.png 

Високо качество на изображението

EYE III включва най-новите алгоритми за изображения, оборудван е с високоефективен термичен сензор с NETD<25mK. Той ще ви помогне да откриете по-рязко и по-реалистично изображение, докато 1440 × 1080 AMOLED дисплей ще гарантира, че изображението е добре представено.

Вграденият режим Ultra-clear, който увеличава яснотата на топлинното изображение и цялостните детайли, е предназначен за лоши метеорологични условия.

4.png

Разнообразие от основно увеличение

Различните модели от серията Eye Ⅲ имат различни базови увеличения, EL25 с 2,5x, EL35 с 3,5x и EH35 с 2x, което може да задоволи различните нужди за идентификация на целите.

5.png

Регулируем контраст

Регулируемият контраст позволява на потребителите да избират оптималното изживяване при гледане, балансирайки видимостта на целта и детайлите на фона.

6.png

 

Батерия, създадена за студ

Ниската температура има по-малък ефект върху батерията на EYE III в сравнение с нормалните батерии. EYE III е оборудван с вградена устойчива на ниски температури 4200mAh литиево-йонна батерия, времето за работа може да достигне 8 часа при 22°C и 7 часа при -20°C и зареждане до 80% за един час през USB- C порт за зареждане.

 

7.png

 

 

Надстройка на фърмуера чрез APP

 

Когато свържете устройството с приложението, то автоматично ще открие информацията за актуализация на фърмуера и ще изскочи напомняне. Просто щракнете върху напомнянето и незабавно се актуализирайте, което ви помага лесно да надстроите вашето устройство.

 8.png

 

 

Запис на микрофон/снимка/видео, 32 GB капацитет за съхранение

 

 

Купи на изплащане